kravec Napisano 17 Marca 2014 Napisano 17 Marca 2014 Witam. Przez zimę pozbierałem parę gratów do roweru- zaczęło się od wymiany tylnego koła bo było na wolnobieg, do tego dorzuciłem hamulce (kupiłem w dobrej cenie Tektro Auriga Comp), generalnie staram się ograniczyć koszty bo z roweru korzystam rekreacyjnie. W związku z tym że aktualnie są klamkomanetki muszę zmienić na manetki. I teraz pytanie co lepiej wziąć: Shimano: SL-M310 SL-M360 SL-M410 czy to co sobie upatrzyłem na początku: Sram trigger TRX (działające w systemie Shimano). Chcę się zamknąć w 100zł około, więc nic droższego raczej nie wchodzi w grę. Pytanie czy jest sens dopłacać czy to jest praktycznie to samo i nie ma sensu płacić 30zł więcej za SM-M410 niż np. Sramy TRX.
Mod Team Maniak Napisano 17 Marca 2014 Mod Team Napisano 17 Marca 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.