authorman Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Chciałbym podzielić się z Wami opinią o sklepie MALL.pl. Kupiłem u nich plecak Deutera Race Air. Za plecak z wysyłką zapłaciłem.....239 złotych. Rewelacyjna cena! Informacja, że towar wysyłany z magazynu dostawcy. Zakupy zrobiłem wieczorem. Przelew także. Przyszedł @ z informacją, że takie zamówienie wpłynęło, czekają na potwierdzenie wpłaty i @ bądź sms-em będą mnie informować. Następny dzień @ z informacją, że wpłata jest i muszę poczekać do 6 marca na wysyłkę towaru do mnie. Zakupy robione 2 marca. 6 marca ok. 18-18:30 informacja, że nie ma plecaka. Prawdopodobnie będzie 10 marca. 11 marca dzwonię do nich i pytam co się dzieje, gdzie jest plecak. Miła pani poinformowała mnie, że nie mają na magazynie. Muszę czekać. Poprosiłem o interwencję, gdyż plecak miał być prezentem. Oczywiście prezentem dla mnie 13 marca @, że wysłali do mnie plecak. 14 miałem na miejscu. Produkt zgodny z zamówieniem. Rzeczywiście jakość naprawdę jest na przysłowiową 5. Trochę mnie zniechęcili do siebie tym oczekiwaniem. Ale cena robi swoje Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 19 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Taaaaa ale to sklep z baniakami i telewizorami a nie kołami to forum rowerowe a nie murator czy pimp maj chałupa Choć jest kategoria rowerowa i coś tam nawet w niej jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
authorman Napisano 19 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Jeśli w sklepie z cegłami mogę kupić coś do roweru w atrakcyjnej cenie to kupuję. Nie wiem jak Tobie ale mi nie robi różnicy gdzie. Ważne, że cena zadowalająca Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 20 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Tak ale w sklepie z cegłami zazwyczaj jest mały asortyment nie cegieł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
authorman Napisano 20 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Zgadzam się w 100%. Nie mniej jednak kupić coś wartościowego i tanio można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bittek Napisano 23 Marca 2014 Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Ostatnio zamawiałem u nich licznik szybka wysyłka dostawa na drugi dzień jestem z nich bardzo zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madluki Napisano 23 Marca 2014 Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Wole kupic w Polskim sklepie z ceglami, niż dawać zarobic Czechom ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 31 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 A ja wole zapłacić najmniej, a kto na tym zarobi to mało mnie obchodzi, bo polski rząd jest tak porąbany, ze i tak nasi nie zarabiają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 31 Marca 2014 Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 chyba państwo w sklepie poprawili już cenę na 299 ..no 269 z ich jakimś tam kodem rabatowym.. w każdym razie 'Deuter Race Air' za 239 nie widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.