kiljang Napisano 17 Marca 2014 Napisano 17 Marca 2014 Witam. Od ponad roku zacząłem dośc aktywnie jeździć rowerem. Moje trasy są coraz dłuższe i zacząłem odczuwać coraz dotkliwiej braki wynikające z nieposiadania odpowiedniego ubioru. Chciałbym zakupić kilka podstawowych akcesoriów, by zwiększyć mój komfort jazdy, widoczność na trasie oraz bezpieczeństwo. Planuje w tym roku zrobić kilka dłuższych wypraw rowerowych (2-3 dniowych) wieć odpowiedni ubiór na pewno się przyda. Troszke już przestudiowałem fora, wszelkeigo rodzaju poradniki etc. i troszkę mnie przytłoczyła ilośc oferowanego sprzetu oraz firm ich produkująca. Czy moglibyście polecić mi jakieś dobre firmy ze średniej półki produkujące odzież oraz akcesoria rowerowe. Nie szukam super profesjonalnego szprzętu w tym momencie, ale chciałbym zainwestować w sprzęt który pozowli mi na bardziej aktywną turystykę rowerową niż tylko niedzielne wycieczki. Na pewno chciałbym zakupić typową kurtkę rowerwową, chroniąco przedewszystkim przed wiatrem i lekkim deszczem oraz posiadająco w miare dobrą wentylację. Chciałbym także zakupic kask rowerowy. Interesują mnie ubrania w których mogłbym korzystać od wczesnej wiosny aż do późnej jesieni. Tak wieć jakie firmy polecacie lub ewentualne sklepy rowerowe gdzie mogłbym znaleźć tego rodzaju akcesoria które spełniłby moje oczekiwania i wytrzymały troszkę dłużej niż jeden sezon. Pozdraiwam Grzegorz
premier2 Napisano 17 Marca 2014 Napisano 17 Marca 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.