mikeee Napisano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Na poczatku witam , to moj pierwszy post. Przeszukalem juz cale forum i mimo iz jest dosc obfite to nie moge wybrnac z klopotu.. Planuje zakup opon (przod+tyl), 26" - jak dotad mialem Kenda 26x1.95" (orginalnie takie byly) ale przyszla pora na wymiane i tu mam maly problem. Jezdze najczesciej po asfalcie , czasem lesne drogi (raczej ubite) cos w stylu 60% asfalt , 40% lesne szlaki. Chcialbym wiec cos w miare waskiego, semi-slick. Dotychczasowe 1.95 Kendy wydaje mi sie za szerokie. Mozecie cos doradzic? W najgorszym wypadku biore pod uwage : CONTINENTAL DOUBLE FIGHTER II [ tu ] albo SCHWALBE BLACK JACK MTB [ tu ] Problem taki ze obie sa 1.9" (albo 1.95) i troche mnie to martwi bo wolalbym cos wezszego (od 1.75"-1.85") ale nie moge niczego sensownego znalesc (na 26" ). Przy okazji takie pytanko, obrecz jest oznaczona 26x15 / 559 nie powinno byc wiec problemu z opona 1.7 - 1.85 ?? (jesli w ogole cos takiego znajde :029: ) -z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unforgiven Napisano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Witam, to jest dobra, a przede wszystkim lekka opona ale droga ale istnieje jej tańszy odpowiednik Sam się zastanawiam nad którąś z tych dwóch, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikeee Napisano 11 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 No dzieki za odp. ale to jednak tez 1.9 - dla mnie jakos za duze. Wolalbym cos ok. 1.7 - 1.8, moze ma ktos jeszcze jakies pomysly / doswiadczenia ? -pozdrawiam m. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.