Bobslej0 Napisano 16 Marca 2014 Napisano 16 Marca 2014 Witam, nie wiem czy w dobrym dziale napisałem temat, z góry przepraszam jeżeli nie ten dział. Chciałbym abyście pomogli mi wycenić rower merida speeder t6. Niestety, ale nad rowerkiem trzeba trochę popracować. Chodzi o to że ma sporo rys i otarć np od linek. również trochę scentrowane koła, lecz mi to nie przeszkadza. Brakuje 1/3 części pedała. Nie ukrywam żadnych wad, kupujący musi wiedzieć co kupuję. Wystarczy około 80 zł i będzie jeździł nieziemsko. Chyba, że jeśli ktoś pójdzie do lakiernika, to wtedy więcej zapłaci. Jeśli komuś nie przeszkadzają takie wady, to nie trzeba nic wymieniać. Rower jest całkowicie sprawny nic nie stuka, ciągle nim jeżdżę. Dostanę za niego 600-800zł?
Mod Team Puklus Napisano 16 Marca 2014 Mod Team Napisano 16 Marca 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.