Tomczaa Napisano 16 Marca 2014 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Czesc, Musze oddac rower na przeglad i rozwazam oddanie go do powyzszego serwisu. Strona sklepu to http://www.biketeam.pl - pytanie czy ktos oddawal tam rower. Moj rower to lazaro v3 i chce wykonac przeglad zerowy tj sprawdzenie czy wszytsko jest odpowiednio dokrecone, regulacja przezrzutek itp. Ewentualnie gdzie moge w warszaiwe fo oddac. Biketeam ma jeden duzy plus ze jest bardzo blisko mojego domu. Dziekuje Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pedalarz Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Oddaj go tam, gdzie zrobią go najszybciej. Lada dzień zacznie się sezon i na taki przegląd będziesz czekał tygodnie. Taki przegląd o którym piszesz, jest w hierarchii trudności tylko o oczko wyżej niż wymiana dętki i jest go w stanie zrobić każdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomczaa Napisano 17 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Jestem juz spokojny. Dziekuje dzisiaj go zaprowadze i zdam relacje co i jak. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.