Skocz do zawartości

[Wspólne zamówienie] Strój kolarski z vitesse

uraz

Rekomendowane odpowiedzi

Planuję kupić sobie na ten rok spodenki i koszulkę w vitesse i szukam chętnych, którzy by się przyłączyli do wspólnego zamówienia. Cena za komplet przy 10 szt. wyniosła by ok. 140 zł za spodenki proline i ok 140 za koszulkę ultimate czyli biorąc pod uwagę jakość nie jest źle (ceny netto). 

Co do projektu to zasadniczo chciałbym żeby przeważał kolor czarny i żeby nie było żadnych napisów (poza logo vitesse). Dokładny projekt jest do ustalenia. Ja mogę się podjąć wykonania prac graficznych. 

Jeśli chodzi o rozmiary to albo można sobie przymierzyć ubrania w siedzibie Vitesse albo zamówić próbki do siebie (wymagana wpłata kaucji), albo posiłkować się rozmiarówką na ich stronie bo jest dość dokładna. 

Istnieje możliwość przedłużenia nogawek i rękawków (w cenie) i personalizacja ściągaczy. 

Całość chciałbym zamknąć do końca miesiąca także jeśli ktoś byłby zainteresowany to proszę o kontakt przez priv albo w tym wątku.

Ok dopiszę Cię do listy i będę w tym wątku informował na bieżąco co się dzieje z zamówieniem. W sumie jest już ponad 10 chętnych także pod koniec miesiąca pewnie pójdzie zamówienie. 

Gość Goral96

Czy te spodenki są wytrzymałe i wytrzymają codzienną wielogodzinną jazdę, ,czyli już dwucyfrową ( i 3 zera ) liczbę kilometrów w sezonie ? Oraz czy są na szelkach ?

@Goral96 Ciężko mi powiedzieć czy będą ponadprzeciętnie wytrzymałe bo ich nigdy nie używałem, ale zasadniczo o ubraniach tej firmy nie słyszałem złych opinii. Sam robię ponad 10K km rocznie także też mi zależy na dobrej jakości. Szelki będą. Jak chcesz się zapoznać z pełną ofertą to możesz odwiedzić stronę vitesse 

@Luk33 Projekt będzie w weekend. Wrzucę go tutaj, żeby każdy mógł zobaczyć.

Jeśli ktoś potrzebuje więcej szczegółów to zapraszam na priv - podam link gdzie można coś więcej poczytać. 

W niedzielę wieczorem wrzucę tu projekt który został wybrany, żeby każdy mógł zobaczyć i ostatecznie się zdecydować czy jest zainteresowany zakupem. Po więcej informacji zapraszam na priv. 

Zamówienie jest już finalizowane. Wybrany projekt jest dostępny do wglądu pod adresem Projekt Vitesse 2014

Dla osób, które chcą zamówić "na wszelki wypadek" przez Allgero wystawiłem aukcje na wszystkie ubrania. Są dostępne pod adresem Vitesse Allego Do każdego przedmiotu jest doliczone ok 10 zł prowizji więc jeśli np kupisz 4 rzeczy to zapłacisz o 40 zł niż przy zamówieniu bezpośrednim. Podane ceny są cenami brutto czyli zawierają już kwotę podatku.

Jeśli ktoś nie chce płacić prowizji to proszę wysłać mi swoje zamówienie na adres cycling.order@gmail.com Proszę napisać które ubrania, jaki rozmiar, czy skracać nogawki albo przedłużać rękawki, jaki krój, czy wersja dla kobiet czy dla mężczyzn i czy zmienić metkę w spodenkach na niedrapiącą (+4 zł). Kurtki, rękawki i nogawki można zamawiać, a jeśli nie nazbiera się 5 osób to pieniądze zwrócę we wtorek 01/04/2014

Ważne! Dla osób które zamawiają przez e-mail. Jeśli nie otrzymacie zwrotnego maila z potwierdzeniem zamówienia to znaczy, że nie dostałem od was wiadomości. Proszę w takiej sytuacji o kontakt przez priv albo ponownie wysłanie maila. 

Ważne! Jeśli nie dostanę przelewu do poniedziałku 31/03/2014 godzina 14:00 to zamówienie nie zostanie zrealizowane (w razie potrzeby zwrócę pieniądze). 

--

Jeśli chodzi o rozmiary to w przypadku spodenek najważniejszy jest obwód uda. Należy go mierzyć w najgrubszym miejscu po napięciu mięśniu. Następnie trzeba dobrać biodra. Spodenki spokojnie można wziąć o rozmiar większe, a i tak będą pasowały. Jeśli pasuje Ci rozmiar, który jest przeznaczony dla większego wzrostu niż twój to rozsądnie będzie skrócić o 5 cm nogawki.

Koszulki i bluzy/kurtki należy dobierać głównie na podstawie obwodu klatki piersiowej. Następnie istotny jest wzrost. Najlepiej jak się załapiesz w górnej części przedziału np. masz 182 cm wzrostu, a przedział jest 174-184 (dotyczy tylko osób z relatywnie płaskim brzuchem). 

Rękawki trzeba dobrać na podstawie obwodu bicepsa po napięciu mięśni. Nogawki tak jak w spodenkach na podstawie obwodu uda w najgrubszym miejscu po napięciu mięśni. 

W razie czego proszę o kontakt przez priv albo wyżej podany email podając swoje wymiary. Jeśli będę umiał pomóc to pomogę. 

Oficjalna rozmiarówka Vitesse

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...