Skocz do zawartości

[licznik] pekniety przewod cateye enduro , gdzie dostac zestaw naprawczy

wierzba6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzis strzelil mi przewod ( heavy duty jak cie moge..) od cateye enduro i poszukuje zestawu nowego kabla, na zachodzie (ebay) albo stronie producenta w nieduzej cenie mozna kupic zestaw zastepczego kabla , w polsce NIGDZIE nie moge znalezc, moze ktos wie gdzie takie ustrojstwo moge dostac?

Napisano

W całej Polsce nie ma sklepu elektrycznego, który ma w swojej ofercie tak luksusowy produkt jak kabel elektryczny? Możesz też zalutować i dać gumki termokurczliwe.

Napisano

Wiem ze moge to lutowac kleic , a nawet na gume do rzucia zlaczyc ale skoro zestaw nowego kabla calego z czujnikiem wychodzi okolo 30 zl to wole zmienic i miec porzadnie:) na razie bede to laczyl zeby moc jezdzic , a docelowo nowy przewod z czujnikiem chce zalozyc, tylko gdzie to kurde dostac

Napisano

A z innego licznika nie podejdzie podstawka po małym tuningu? albo to zlutujesz i  zaizolujesz,albo kupujesz licznik za 10zł i przeszczepiasz kabel z czujnikiem,sam tak robiłem,wystarczy z podstawki wydłubać klej i stary kabel,nowy zalutować i zalać klejem!

Napisano

regulamin forum 2i - tekst cytatu usunięty przez moderatora

Oo to jest opcja, a czujniki nie sa jakos kalibrowane z licznikami? Kazdy kabel przypasuje?

Napisano

@

Jak czujnik jest w postaci kontaktronu to możesz zastosować nawet wyłącznik dzwonkowy ... :)

Chyba niemal wszystkie czujniki z magnesem na szprychę są kontaktronowe.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...