Skocz do zawartości

[Rower] do 2500 zl :)

bartek1605

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Do takiej ceny to spokojnie na Deore znajdziesz rowerek. Ten pierwszy kosztuje 2000 i ma zwykłego altusa - moim zdaniem to jest śmiech za tą kasę :D

Napisano

Napisałeś, że rower ma głównie służyć do jazdy po mieście, a rowery, które sobie "upatrzyłeś" to rowery MTB. Ostatecznie sam podejmiesz decyzję, ale czy nie lepiej było by rozejrzeć się za cross'em?

Napisano

W sumie tu gdzie mieszkam to malutka mieścina wiadomo będe jeżdził po asfalcie ale raz w tygodniu wypad w teren (dużo jezior) więc nie wiem jaki najlepszy by był rowe :)

Napisano

Jak malutkie miasto to na crossie nic nie zyskasz, a dostaniesz szału w terenie.

Oczywiście wybierz MTB.

Ja wahałbym się między którymś Cube a Wheelerem, ale to tylko moje prywatne preferencje.

Sprzętowo te rowery prezentują podobny poziom - w widełkach cenowych masz z reguły podobne propozycje.

Poczekaj ew. na opinie kogoś kto któryś z tych rowerów ujeżdżał, przy czym taka opinia też niewiele może pomóc - jest subiektywna. 

Osprzętowo jest to praktycznie kubek w kubek to samo. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...