olek7411 Napisano 16 Marca 2014 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Witam! Do czego moze sluzyc pokretlo amortyzatora widoczne na zdjeciu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 16 Marca 2014 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 (edytowane) To regulacja tłumienia powrotu. Czyli jak szybko amortyzator po ugięciu wraca do pozycji startowej. Edytowane 16 Marca 2014 przez Juraleona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 16 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Tłumienie powrotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 16 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Myślałem że już niewiele pytań mnie zaskoczy. No i trafiło się to jedno z niewielu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek7411 Napisano 16 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 A okey dzięki! Michuuu nie każdy może wiedzieć wszystko no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 17 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 No nie każdy, nie każdy a czytanie to w dzisiejszym świecie nie spotykana umiejętność o ile Google tutaj nie okazuje sie pomocne, to z pomocą przychodzi najzwyklejszy słownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek7411 Napisano 17 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Ale co ja w slowniku znajde. Chyba, ze chodzi Ci o napis na zdjeciu To przyznaje racje moglem sprawdzic Wysłane z mojego PMP3670B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 20 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Pisze jak byk taki rebus, napis oznacza odbicie a + i - jak by oznaczały zmianę zakresu lub regulacje ... i mamy rozwiązanie - regulacja odbicia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 20 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Puklusie - jest napisane. Takie tam zboczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 20 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Puklusiu jak już się poprawiać mamy Ale możemy się bawić dalej, ja piszę, ty piszesz, on pisze a coś jest napisane, ok. Ale słownik elektroniczny wypisuje ci dane frazy czyli można przyjąć ze pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 20 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Ok. Mod ma zawsze racje a jak nie ma to lepiej nie ciągnąć tematu, bezpieczniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 20 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Nie przesadzajmy moja polonistka uważała ze ja polskiego nie zdam, nie ma opcji jak sie okazało poszło mi lepiej nisz bym sie spodziewać mógł W każdym bądź razie temat chyba wyczerpany ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provid Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Puklusiu jak już się poprawiać mamy Ja bym obstawiał Puklusiuniuniu Wysłane z iPhone przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 20 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 NO panowie ... nie róbmy se jaj z pogrzebu widzę ze jak człowiek nie pozamyka to ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi