krizol Napisano 16 Marca 2014 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 (edytowane) Witajcie, może bylibyście w stanie również i mnie wspomóc. Przed momentem skradziono mi rower z klatki (ostatniego piętra) na Mielżyńskiego 25a. Foto w załączeniu. Zgłosiłem sprawę na policję/dyżurnego miasta itd. Wiem, że szanse są niewielkie, ale cóż.. Zawsze warto zrobić cokolwiek niż nic. Szkoda słów.. Będę wdzięczny za udostępnienie. Mail kontaktowy (krizol@poczta.fm bądź private message). Jeśli potrzebujecie więcej danych prośba o info. Z góry dzięki za pomoc. Pozdr.K Edytowane 19 Marca 2014 przez Maniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krizol Napisano 16 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Podaję jeszcze swój numer telefonu: 516-151-106. Za pomoc nagroda. Dzięki z góry. Krzysztof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krizol Napisano 17 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Uczciwi złodzieje oddali dziś rower Jeśli zatem spotkacie kogoś śmigającego po Poznaniu, to najprawdopodobniej będę ja. W związku z powyższym proszę nie wzywać Policji, ani tym bardziej wkładać patyków w szprychy. Pozdr. K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokowks Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Zwrócili ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krizol Napisano 17 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 (edytowane) What goes aroud comes around chyba Zwrócili ? Tak, przed chwilą przyprowadzili pod drzwi Edytowane 17 Marca 2014 przez krizol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jur Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Chcieli sie tylko przejechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Prędzej doszli do wniosku, że za dużo pieniędzy za ten rower nie dostaną, a i na części nie warto rozbierać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 http://www.tvn24.pl/ukradli-rower-dzien-pozniej-oddali-zlodzieje-przeprosili-kajali-sie,408978,s.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kekacz Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Uczciwi złodzieje oddali dziś rower Jeśli zatem spotkacie kogoś śmigającego po Poznaniu, to najprawdopodobniej będę ja. W związku z powyższym proszę nie wzywać Policji, ani tym bardziej wkładać patyków w szprychy. Pozdr. K Skąd mamy wiedzieć, że złodzieje nie przejęli Twojego konta aby odwołać alarm? A ze standardowych pytań, które pomogą innym lepiej ochronić swoje rowery - jak Peugeot był zabezpieczony przed kradzieżą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 19 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 http://www.tvn24.pl/poznan,43/ukradli-rower-dzien-pozniej-oddali-zlodzieje-przeprosili-kajali-sie,408978.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi