Mod Team adamos Napisano 18 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Tłuste NAHBS 2014: http://fat-bike.com/2014/03/fat-bikes-at-the-north-american-handmade-bicycle-show-2014/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 18 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 ...ja Wam powiem, że Tom R. lepiej wąsa zakręca niż rurki gnie. Jakoś tak mu to.. nie wyszło Za to "44" jak zawsze ładna, jak zawsze....Składany BalckSheep? A do czego on się składa? Do szafy? haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klon Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Po 27,5 chyba przyjdzie czas na tłuściocha, coby po warmińskich plażach pojeździć Te leftym prezentują się zacnie Choć w MTB left'ego nie lubię, to w tłuściochach mi bardzo pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 21 Marca 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Kłaniam, Zebrany do kupy przeglad NAHBS 2014 na Bajkradarze W środku również linkacze do pozostałych części prezentacji... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 22 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Przełaje raz jeszcze: http://www.cxmagazine.com/nahbs-2014-gallery-roundup-part-1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 25 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Tylko zwycięzcy z pucharami i nagrodami w pigłuce: http://road.cc/content/news/114888-nahbs-2014-pictures-award-winning-bikes-and-frames Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 26 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Ciekawe, english był a jak by go nie było. A całej reszty nagród jakoś nie rozumiem. Dlaczego np tandem/nietandem rozkręcany nie dostał nagrody? Co takiego było w retrotecu (nie licząc beznadziejnej ilości miejsca między kołem a podsiodłową) za co dostał tytuł najlepsze przełajki?Z indepedentem muszę się zgodzić bo oni zawsze dbali o stronę wizualną rowerów.Sycip Design mógłby pokazać Unibikowi jak się buduje różnokołowce A przy okazji - czy ktoś wie co to za hampel mechaniczno-hydrauliczny (jak stare amp lub rs).itd itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 26 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Anarchy ja też chciałbym znać kryteria oceny i wyboru oraz wiedzieć według jakiego klucza jury typuje zwycięzców. Przydało by się w naszym plebiscycie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 26 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 w naszym plebiscycie to chyba przydałby się PORZĄDEK oraz współdziałanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.