Quii Napisano 15 Marca 2014 Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Witam czy w cenie do 200 zł te okularki będą dobrym wyborem ? http://allegro.pl/biale-okulary-polaryzacyjne-na-rower-lozano-etui-i4000400319.html Jakieś alternatywy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klient Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Kupiłem ostatnio LOZANO model LZ110 naprawdę super markowe okulary z wymiennymi szkłami bardzo dobra polaryzacja, obraz kryształ i nie raźi słońce. Słyszałem że wchodzą na rynek Polski i te ceny są promocyjne ten model co ja kupiłem ma w przyszłym roku kosztować ok.250 - 300 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Podobno wszystkie drogi prowadzą do Rzymu. A w tym przypadku okazuje się, że raczej do Rzeszowa i hurtowni okularów Draco oraz kilku kont wspomnianej firmy na Allegro. Oprócz tego zupełna cisza w eterze. Jeśli jeszcze nie kupiłeś tych okularów, do 200 złotych masz ogromny wybór, spośród poważnych firm. Alpina, Arctica, BBB, Uvex... i tak dalej, i tak dalej. A nie jakieś podróby Radarów od Oakley. @up Taaa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.