Hassasin Napisano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Tak jak w temacie... zakupiłem Korbe Shimano Deore LX Octalink (FC-M572) i chciał bym wiedzieć z jakim truvativem enwtualnie można go porównać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YogiSC Napisano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 po co ? wazne zeby byla wytrzymala. ja zakupilem blizniaczy model 540 tanszy o jakies 50-60zł i mam nadzieje ze bedzie lepiej trzymalo sie niz sh*towe 445 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hassasin Napisano 10 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 po co ? Bo chciał bym wiedziec;) czy tą korbe można porownac z jakimś truvativem, który jest albo droższy albo tańszy;) Okaże sie czy dokonałem dobrego zakupu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ro35 Napisano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 myślę, że z firexem, np. takim: http://arnik.freshsite.pl/product_info.php...roducts_id=2677 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hassasin Napisano 10 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Tak myślałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.