moorphine Napisano 15 Marca 2014 Napisano 15 Marca 2014 Hej, Przymierzam się do kupna swojego pierwszego lepszego roweru - dotychczas jeździłam na miejskim rowerze i słabej jakości rowerze górskim. W sezonie jeżdżę co tydzień, dwa, najczęściej po 20-40km, głównie asfalt i raczej utwardzone ścieżki. Mam 166cm wzrostu i ważę 58kg, jeśli ma to znaczenie Chce wydać około 1000-1200zł na crossowy rower - przyznam szczerze - nie znam sie na tym i nie wiem na co szczególnie zwrócić uwagę. Zaliczyłam już dwukrotnie wpadkę odnośnie kupna roweru, dlatego postanowiłam się zwrócić do was Znajdę jakiś sensowny crossowy rower w tym przedziale cenowym? Na które marki zwracać uwagę? Czy przychodzą komuś do głowy konkretne modele? Będę wdzięczna po stokroć. Pozdrawiam, Gosia.
Mod Team Maniak Napisano 15 Marca 2014 Mod Team Napisano 15 Marca 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.