Pinio46 Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Doberek Jako że sprzątneli mi z przed nosa kanapę Selle Italia C2 Gel zacząłem przeglądać alle.. i znalazłem coś takiego http://allegro.pl/siodlo-siodelko-komfortowe-z-otworem-vader-669c-i4022965260.html Jak widać jest to podróba ww kanapy. Może ktoś użytkuje to siodło drogie nie jest, pewno i jakość wykonania będzie licha. Niemniej jeśli ktoś ma takim śmiga to niech się podzieli wrażeniami. Chyba że macie jakieś inne propozycje co do kanapy. Wysłane Tapatalkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 14 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Co Ci po czyjejś opini, jak jednemu będzie "leżało", drugiemu średnio, a Tobie wcale?Z siodłami już tak jest, że każdemu co innego pod doopą pasuje i po prostu trzeba szukać "swojego". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jur Napisano 15 Marca 2014 Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Siodełko bardzo podobne montowane w lazaro. Dla mojej dziewczyny bylo za twarde dla mnie jest spoko tylko wczesniej miałem strasznie twarde siedzisko więc moja ocena nie musi byc miarodajna jak kolega napisał każdy musi znaleźć swoje dupopodtrzymywacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 15 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Nie no wiem że każdemu co innego podejdzie. Pytam o jakość materiałów oraz wykonania tego siodła. Teraz jeżdżę na Selle Italia SL bez dziury i chciałem kupić coś z dziurą co by wiadomo Wysłane Tapatalkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 15 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Miałem oryginalne C2 w wersji bez dziury, ogólnie dla mnie dramat. Nie dało się na nim jeździć - dostałem jako oem w szosówce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 15 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Ale że niby twarde czy geometria nie teges ? To moje też do najmiększych nie należy. Generalnie chodzi mi o to żeby mnie nie uwierało tu i ówdzie. Wysłane Tapatalkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.