venom2000 Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Skoro nie ma chętnego na założenie tematu ja to zrobię Szanowni koledzy oraz koleżanki,tak jak w ubiegłym roku zapraszamy każdego chętnego na VI Zlot Forum Rowerowego Tutaj wpisujemy się i deklarujemy chęć wyjazdu na wspaniałą imprezę w doskonałym towarzystwie wspaniałych ludzi Jeżeli znajdzie się miejsce na osoborower to chętnie zasiądę do wspólnej podróży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 14 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Jakby ktoś jechał wcześniej (2-3 dni, może więcej) i wracał ze wszystkimi (w niedzielę zdaje się) a także miał wolne osoboroweromiejscie to chętnie bym się podpiął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 14 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Jak wyżej jeżeli ktoś jedzie dwa trzy dni wcześniej to chętnie się zabiorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 15 Marca 2014 Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Kto mnie i jeszcze jedną osobę przygarnie? Wyjazd 2-3 dni przez zlotem i powrót w niedziele lub poniedziałek. Wyjazd oczywiście z Warszawy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
realkrzysiek Napisano 15 Marca 2014 Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Samochodem się wybieracie? Jeszcze się nie zdecydowałem, ale może jakaś zrzutka na wynajem małego busika, żeby pomieścić tysiąc rowerów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 15 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 A skąd weźmiesz tego busa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zymelka Napisano 16 Marca 2014 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Ja polecę ze 3 dni szybciej z Kępna i mogę 3 osoborowery zabrać do auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 A gdzie to Kępno ? Google nie znajduje mi czegoś takiego na mazowszu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Oj tam. 223 km od stolicy. Rzut mokrym beretem. ;-) Wysłane z mojego przez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Witam, Jest ktoś chętny na wspólny przejazd na zlot? Wyjazd 26 czerwca wcześnie rano, powrót w niedziele wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Chętni by sie znaleźli ale na 25.06. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Myślę, że dało by radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Zatem ja byłbym chętny, nie wiem jak kolega Hanzo. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Ktoś może wybiera się w czwartek (26.06) wieczorem lub piątek (27.06) rano na zlot? Przyglądam się pociągom i jak na razie znalazłem takie sensowne połączenie z Warszawy Zach -. IR 06:55 do Katowic, a tam przesiadka o 14:12 i o ok. 16:00 wysiadamy w Ustroniu. Kawałek na kołach i już na miejscu Pozostaje jeszcze opcja, aby wyjechać czwartek wieczór i gdzieś ok. 8:00 w Ustroniu - tylko tam będzie z 5h koczowania w Kielcach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Skontaktuj sie z Bartkiem, On będzie jechał z Krakowa/Skawiny w piątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Dzięki za informację, już go atakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Ja będę jechał w piatek rano (ewentualnie czwartek rano) do niedzieli popołudnia. Mogę zabrać 2 osoborowery. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 To kto jeszcze wybiera się w środę na zlot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.