Skocz do zawartości

[Kupno]Rower Górski do 1000 zł

BikeMax

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak w temacie.. :)
Najważniejsze :
-,,Młodzieżowy'' kolor czarno-zielony biało-czerwony itp..
-Hamulce tarczowe
-manetka na ,,wajchy'' klikasz bieg w górę , klikasz bieg w dół :)
no i do 1000 zł :)

-żeby nie było amortyzatora sprężynowego .. 

Aaa no i tak żeby przeżył z 2 - 3 sezony .. 

Napisano

W tej cenie zapomnij o hamulcach tarczowych,chyba że chcesz ich atrapy^^ Najlepiej szukać jakiejś używki,ew. jak coś nowego to przewertuj oferte krossa,rometa,kands'a,według mnie to te firmy mają najlepszy stosunek cena jakość,a przynajmniej te 2 ostatnie...

Napisano
1000 zł i takie wymagania ? Z czym do ludu...

kolega dobrze gada z czym do ludu człowieku jeśli myślisz o hamulcach tarczowych to chyba o masakrycznych mechanicznych już lepiej kupić na v-brake dużo lepsze hamowanie a to że masz tarczowe hamulce to nie jest plus jak masz hydraulikę to juz coś ale hydraulika nie chodzi tu w grę chyba że chcesz same hamulce hydrauliczne kupić do 1000zł to bym ci znalazł :/  dam ci coś ale powiedz jaki wzrost wszystko bo tak to co jesteśmy jasnowidzami " kolego PjeseczeQ jak myślisz jakiego wzrostu jest ten kolega ?"

Chcemy więcej info.

http://allegro.pl/kellys-mystery-xcr-avid-deore-xt-truvativ-17-5-i4047554977.html

jakiś w rozsypce  chyba ale hamulce hydrauliczne są, dobry osprzęt w miarę  nawet coś się należy za dobre znalezienie. ;)

Napisano

Jak w temacie.. :)

Najważniejsze :

-,,Młodzieżowy'' kolor czarno-zielony biało-czerwony itp..

-Hamulce tarczowe

-manetka na ,,wajchy'' klikasz bieg w górę , klikasz bieg w dół :)

no i do 1000 zł :)

-żeby nie było amortyzatora sprężynowego .. 

Aaa no i tak żeby przeżył z 2 - 3 sezony .. 

Mam 1,60 :D 1000 zł to mało jak na rower? :D

Napisano

No niestety bardzo mało, za tyle to kupisz dobre ale:

- ramę

- amor

- koła

ale wybierzesz tylko jedną z tych rzeczy, a gdzie reszta :-)

Wiadomo, to jakbyś chciał coś ze średnio-wysokiej półki, ale jak szukasz czegoś słabszego, to dołóż, dozbieraj jeszcze kilka stówek i szukaj rowerów używanych na allegro/tablicy i może upolujesz coś fajnego, może z hamulcami tarczowymi. 

Napisano

Dobra , Zdałem sobie sprawę że 1000 zł to sama rama :) a i tak ogółem to nie koniecznie musi być górski , zmieniam wymagania ;): Nie koniecznie hamulce tarczowe byle żeby miał przerzutki na ,,wajchy'' :)

80%- Asfalt

20%-Teren

Napisano

Zaczynając od nowa ;)
-1000 zł
-Nie używane
-Hamulce obojętne
-Manetki na ,,wajchy''
-Rozmiar 1,50 lub wyższy

-Szosowy górski miejski itp byle żeby jakoś wyglądał
-rama w kształcie najlepiej litery V
Wiem 1000 zł to malutko ale może znajdę ofertę godnej uwagi :)

Co sądzicie o http://allegro.pl/rower-superior-oxide-810-shimano-hydraulika-2xdisc-i4029561188.html?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=AllShoppersMerged#tabsAnchor ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...