wiater Napisano 13 Marca 2014 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Witam, Znajomy dostał na poczet długów taki oto rower. Niestety ani ja, ani tymbardziej on nie jesteśmy zorientowaniw temacie rowerów szosowych dlatego bardzo proszę o pomoc w wycenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okiloki Napisano 13 Marca 2014 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 jak wszystko sprawne to coś koło 3300zł. Napęd strasznie brudny, wyczyść i nasmaruj przed ewentualną sprzedażą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiater Napisano 14 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 jak wszystko sprawne to coś koło 3300zł. Napęd strasznie brudny, wyczyść i nasmaruj przed ewentualną sprzedażą Jeśli osoba posiadająca dług nie spłaci go do końca miesiąca to zgodnie z umową rower przechodzi na własność znajomego i wtedy będzie na sprzedaż. Oczywiście przed tym zostanie porządnie umyty Chcemy tylko wiedzieć ile mniej więcej za niego wołać żeby go w miare możliwości szybko sprzedać, ale też nie zaniżać rażąco jego wartości rynkowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 a z papierami macie ten rower ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiater Napisano 14 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 a z papierami macie ten rower ? Nie wiem dokładnie, ale wydaje mi się, że tak. Ponadto na umowie jest zapis, że osoba posiadająca dług jest właścicielem roweru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.