Kravcov Napisano 13 Marca 2014 Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Witam, Zakupiłem używany widelec Fox 32 F140 FIT RL. Wymieniłem uszczelki, olej itp. Jestem bardzo zadowolony, jednak jedna pierdułka nie daje mi spokoju. Na dole widelca jest takie "zębate" kółko wraz ze skalą od 1 do 18. Otóż nie wiem co to jest i do czego służy. Czy ktoś może mi to wyjaśnić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid828828 Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Sluzy tylko do ustawienia pozycji hebla po drugiej stronie. Wyglada on dziwnie, kiedy w pozycji zacisnietej skierowany jest np. w dol.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahoo84 Napisano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Przestawiajac to "kółko" mozesz tak wyregolowac dzwignie zacisku osi 15mm tak żeby np skierowac ja do tylu w stosunku do jazdy albo hdzie tylko sobie zapragniesz :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi