Skocz do zawartości

[Gdynia] Skradziono Raleigh Urban 2

Yoorey

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,
10 marca został skradziony Raleigh Urban 2, nr ramy: MAT9020229.
Link do specyfikacji: http://www.bikekatalog.pl/2011/rowery/613/Raleigh.URBAN.2.GTS...LDS/

Względem serii miał wymienione obręcze Alexrims Ace18 (czarne), tylną przerzutkę Alivio oraz pedały SPD PD-M520.
Rower zostawiłem przed kwiaciarnią, po dosłownie 2min wróciłem niestety w między czasie rower został niemal wyrwany z rąk swiadka. Kradzież w biały dzień na oczach świadków.

Opis złodzieja:
- wzrost ok 170cm

- średniej budowy ciała

- ubrany był w jasnoniebieskie jeansy i granatową kurtkę zimową pikowaną.

Proszę o jakiekolwiek informację mogące pomóc w odnalezieniu roweru.

Pozdrawiam

To prawie tak jakby wejść do sklepu po bułki i zostawić puste auto z włączonym silnikiem. Przykre ale w takiej sytuacji to policja ma utrudnione zadanie bo o ile zna złodziejaszków z okolicy "specjalizujących" się w kradzieżach rowerów to Twój rower mógł paść łupem dla oportunisty człowieka nienotowanego jeszcze. Widział, że nie zapinasz i skorzystał z chwili nieuwagi - okazja czyni złodzieja. Niestety po świecie chodzi dużo typków i trzeba się starać być o krok przed nimi. Zgłosiłeś na policję? Po lombardach się porozglądałeś w 3mieście?

No nauczke na pewno mam. U nas ciągle dzicz, kuzynka była w Szwajcari i zostawiła w pociągu telefon. Jak zadzwoniła to dowiedziała się, że ktoś już go znalazł i że mogą pocztą odesłać. Po prostu inna mentalność.

Na policje zgłosiłem, o lombardach zapomniałem, dzięki za wzkazówkę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...