Witam, Jak w temacie, czy do 1000zł można kupić coś sensownego? Chodzi o rower damski do jazdy głównie po ścieżkach rowerowych, czasem coś kamienistego bądź polnego się trafia. Do użytku codziennego Jeśli chodzi o wagę roweru to nie ma dla mnie większego znaczenia, bo obecny do lekkich nie należy- już się zdążyłam przyzwyczaić Jednak przyszedł czas na zmianę i kompletnie nie wiem czego się uczepić, tym bardziej, że obecnie budżet nie porywa.
Pytanie
Gość Aśka
Witam,
Jak w temacie, czy do 1000zł można kupić coś sensownego? Chodzi o rower damski do jazdy głównie po ścieżkach rowerowych, czasem coś kamienistego bądź polnego się trafia. Do użytku codziennego Jeśli chodzi o wagę roweru to nie ma dla mnie większego znaczenia, bo obecny do lekkich nie należy- już się zdążyłam przyzwyczaić Jednak przyszedł czas na zmianę i kompletnie nie wiem czego się uczepić, tym bardziej, że obecnie budżet nie porywa.
Czy ten rower jest warty uwagi: http://allegro.pl/lazaro-liberty-d-solidny-treking-z-aluminiowa-rama-i4030740699.html ?
Bardzo proszę o poradę co kupić, jakieś konkretne modele w granicach 1000zł (jeżeli takowe zasługują na uwagę)
Będę wdzięczna za pomoc
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.