kubwaj92 Napisano 12 Marca 2014 Napisano 12 Marca 2014 Witam wszystkich. Chce kupić rower górski do ok 2 tys. będzie to moj pierwszy rower z prawdziwego zdarzenia, swego czasu jeździłem tylko na góralu komunijnym za 600 zl;) mój wzrost to 185 cm waga 92 kg. mieszkam na terenie górzystym ( beskid mały ) , tak wiec mam w planach wycieczki górskie, jazda szczytami itp. ponadto od czasu do czasu będę jeździć szosowo , od jakiś wypadźik z dziewczyną. Dodam iż jestem całkowitym amatorem jazdy rowerowej i nie mam zamiaru jeździć w jakis ekstremalnych warunkach. po przeczytaniu wielu postów zastanawiam się na dwoma typami rowerów, a mianowicie. kross level a6 oraz merida tfs 500 disk. który bardziej polecicie. a może są to zbyt dobre rowery na moje potrzeby oraz umiejętności i nie wykorzystam ich potencjału oraz nie odczuje zbytniej różnicy między nimi a np dużo tańszym krossem a4. a może polecicie coś od siebie?
Mod Team Maniak Napisano 12 Marca 2014 Mod Team Napisano 12 Marca 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.