Skocz do zawartości

[rama] Accent Peak 29 2014- przedsprzedaż

jogi109

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

nie wiem za ile będzie miał te ramy z velo (nie chciał zdradzić), ale ja będę miał ją jeszcze trochę taniej ;). Generalnie większość sklepów zbija niezły interes na Nas konsumentach. Przykład: manetki XT: w sklepie stacjonarnym w Krakowie cena normalnie to ~430zł, na allegro średnia cena to ~330zł, u niego kupisz za 270, u dystrybutora podobno ~180-200zł . Skąd się bierze taka cena? Zamawia sporo rzeczy na raz - w hurcie - wiadomo taniej, dwa nie prowadzi sklepu stacjonarnego więc nie musi płacić za wynajem lub utrzymanie własnego budynku, trzy pracuje sam - nikogo nie zatrudnia.

Naprawdę polecam , wystarczy popatrzeć na il. pozytywnych komentarzy na allegro. Z tego co mi wiadomo ma mieć po ok.10sztuk każdej wersji koloru i rozmiaru. A i stery Neco do tej ramy będą dostępne w b.przystępnej cenie, dużo mniej niż najtańsze do tej pory pasujące dartmoor'y

Napisano

Przejrzałem i ceny faktycznie są MEGA. No, mam nadzieje że to nie jakiś bubel, będziesz współodpowiedzialny :P

Możesz mu napomknąć, ze potrzebuję przerzutki przód od Srama do 50 zł :) I zielonego przewodu hamulcowego w zielonym (nie jaskrawy) :)

• 3 tygodnie później...
Napisano

a ja się zapytam: przy 176 jaki rozmiar ramy 26" : M-ka czy L? Pytam i pytam w sklepach i jedni tak drudzy tak, masakra :thanks:

Napisano

Według mnie rama o rozmiarze M powinna być dobra jak na Twój wzrost. Zmierz obie i sam ostatecznie zdecyduj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...