Skocz do zawartości

[rower] Olpran Cairo 28'' - Opinie

hit

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

mam zamiar kupić jakiś rower - z tego co wyczytałem w sieci najkorzystniejszym wyborem dla mnie będzie rower typu cross.

Szukałem następnie jakiś w miarę fajny model do ~1000 zł, czytałem tematy z forum i zastanawiałem się nad modelem Lazaro Integral V, jednakże po dalszym czytaniu i dłuższym namyśle uznałem, że nie będę nim robił dziesiątek tysięcy kilometrów, a myślę że jak zrobię w najbliższym sezonie ~700-1000km to będzie dobrze. W związku z tym zastanowiłem się nad czymś tańszym, jedyną w sumie opcją na allegro była ta aukcja:

http://allegro.pl/show_item.php?item=4019482797

Chciałem Was zapytać o opinie na temat takiego roweru. Czy warto go kupić skoro nie będę 'zawodowo' jeździł czy mimo wszystko kupić droższy rower? ( Propozycje również mile widziane, kwota do około tysiąca zł ).

Pozdrawiam.

Napisano

Moge dać Ci namiar na sklep który ma Kands Energy 700 za 600-650 zł... Nie jest dużo droższy a już podzespoły akceptowalne i rama alu.

Też właśnie szukam roweru do 1000 zł i ja akurat negocjuje cene na Kands Energy 1100 bo zależy mi na tym żeby z tyłu miał kasete a nie wolnobieg z którym potem mogą być problemy...

A jeśli chcesz coś za 400 zł to obojetnie co wezmiesz dużo różnić się nie będą od siebie ;)

Napisano

MacPol - to prześlij mi, chętnie się zorientuję.

PjeseczeQ - oczywiście - roweru :). Nie widzę możliwości edycji tamtego błędu.

Nikt z Was nie napisał opinii na temat tego Olpran, ale rozumiem w takim razie, że nie warto nawet o nim myśleć. Postaram się znaleźć tego Lazaro w jakimś lokalnym sklepie, żeby móc go obejrzeć przed ewentualnym internetowym zakupem.

Dzięki Panowie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...