hit Napisano 12 Marca 2014 Napisano 12 Marca 2014 Witam, mam zamiar kupić jakiś rower - z tego co wyczytałem w sieci najkorzystniejszym wyborem dla mnie będzie rower typu cross. Szukałem następnie jakiś w miarę fajny model do ~1000 zł, czytałem tematy z forum i zastanawiałem się nad modelem Lazaro Integral V, jednakże po dalszym czytaniu i dłuższym namyśle uznałem, że nie będę nim robił dziesiątek tysięcy kilometrów, a myślę że jak zrobię w najbliższym sezonie ~700-1000km to będzie dobrze. W związku z tym zastanowiłem się nad czymś tańszym, jedyną w sumie opcją na allegro była ta aukcja: http://allegro.pl/show_item.php?item=4019482797 Chciałem Was zapytać o opinie na temat takiego roweru. Czy warto go kupić skoro nie będę 'zawodowo' jeździł czy mimo wszystko kupić droższy rower? ( Propozycje również mile widziane, kwota do około tysiąca zł ). Pozdrawiam.
MacPol Napisano 22 Marca 2014 Napisano 22 Marca 2014 Moge dać Ci namiar na sklep który ma Kands Energy 700 za 600-650 zł... Nie jest dużo droższy a już podzespoły akceptowalne i rama alu. Też właśnie szukam roweru do 1000 zł i ja akurat negocjuje cene na Kands Energy 1100 bo zależy mi na tym żeby z tyłu miał kasete a nie wolnobieg z którym potem mogą być problemy... A jeśli chcesz coś za 400 zł to obojetnie co wezmiesz dużo różnić się nie będą od siebie
PjeseczeQ Napisano 22 Marca 2014 Napisano 22 Marca 2014 roweru O ja pier####, czego ? http://allegro.pl/lazaro-integral-v1-aluminiowy-szybki-cross-altus-m-i4063475963.html - najtańsza sensowna nówka - brać tylko jeśli jeździsz po utwardzonej powierzchni (miasto/asfalt/szuter), ważysz mniej niż 70 kg (wolnobieg) i max. 1k km w sezonie.
hit Napisano 24 Marca 2014 Autor Napisano 24 Marca 2014 MacPol - to prześlij mi, chętnie się zorientuję. PjeseczeQ - oczywiście - roweru . Nie widzę możliwości edycji tamtego błędu. Nikt z Was nie napisał opinii na temat tego Olpran, ale rozumiem w takim razie, że nie warto nawet o nim myśleć. Postaram się znaleźć tego Lazaro w jakimś lokalnym sklepie, żeby móc go obejrzeć przed ewentualnym internetowym zakupem. Dzięki Panowie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.