LIRYCZNY Napisano 11 Marca 2014 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Cześć, szukając manetek natknąłem się na nowe manetki xx w bardzo okazyjnej cenie. Nie wiem co o tym sądzić, bo sami przyznacie że manetki są w bardzo (podejrzliwej) niskiej cenie http://allegro.pl/manetki-sram-xx-2x10-nowe-super-cena-okazja-i4046877721.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
realkrzysiek Napisano 11 Marca 2014 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Pewnie są oryginalne, bo nie jest łatwo wyprodukować coś podobnego, chyba, że mają inną wagę niż oryginał. Sprzedawcy takich części rozbierają rowery i sprzedają za śmieszne pieniądze. Jedynym mankamentem jest to, iż nie masz gwarancji, no chyba, że od sklepu kupujesz. Ps. Brak obejmy, to też przyczyna niskiej ceny, bo takowa sporo kosztuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 11 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Obejmy kosztują luzem 100-200zł Podrabianych manetek xx jeszcze nie widziałem, to zbyt skomplikowany mechanizm aby tak łatwo go podrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 11 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Podrabianych manetek xx jeszcze nie widziałem, to zbyt skomplikowany mechanizm aby tak łatwo go podrobić. Trochę poza tematem, ale skoro samochody podrabiają... Ale fakt, podrobionych manetek też jeszcze nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 11 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Obejmy kosztują luzem 100-200zł Niech no tylko drukarki 3d staną sie tańsze i bardziej popularne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 11 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Na LB mają takie cuda są już dawno przećwiczone, jedna czy dwie osoby sprzedawały dorabiane obejmy (różnego typu) w 3D, nie wiem tylko czy dalej się tym zajmują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 11 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Miałem na myśli że przeciętny kowalski sobie kupi taką i będzie miał wy....walone na cenę obejmy za 200zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LIRYCZNY Napisano 12 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Tanie, a jakże gustowne obejmy http://allegro.pl/obejma-manetki-sram-trigger-clamp-ti-tytan-reverse-i4025207723.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 12 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Tak tylko nie są bezpośrednio do XXa i trzeba by przerabiać ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LIRYCZNY Napisano 12 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Gościu napisał mi że na stówę pasują do xx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 12 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Ja pasują to przyzwoita oferta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.