szaman Napisano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 jak w temacie dwie propozycje shimano CN-HG50 i spinka srama czy sram PC-38 a może jakieś inne? wolnobieg tourney TY40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jimi Napisano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 mam w drugim rowerze sram pc-38 i musze przyznac ze nie mam do niego zastrzeżeń, pracuje z korbą acera i kasetą alivio bodajże . ale szczerze mówiąc pewnie mało różnią się te łańcuchy więc ja bym brał co tańsze:) a co do spinki srama to moja z łańcuchem connex 804 nie chciała się rozpinać i musialem rozwalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nasher Napisano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 mam kolege co jedzie wlasnie na tym lancuchu srama i wcale nie ma na co narzekac wiec mysle ze moge polecic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witt2 Napisano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 ja miałem łańcuchy srama do 8-rzedówek i były super (pc-58) teraz ma pc 99 do 9 rzedowej kasety i też nie mam zastrzeżeń spinki srama używałem do różnych łańcuchów i nie miałem wiekszych problemów . jak są nowe to troche cieżko sie rozpinaja i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.