getto Napisano 11 Marca 2014 Napisano 11 Marca 2014 Poszukuję roweru gdyż zbliza się sezon, a 2 lata temu ukradli mi rower i do tego czasu nie czułem siadełka pod 4 literkami i się troszkę stęskniłem Poszukuję roweru, który da sobie rade na krawężnikach, dziurawych drogach, sciezkach w lesie, na ktorych moze lezec troche patykow Bardziej chodzi mi chyba o gorski rower - niestety jestem kompletnie zielony w te sprawy i nie wiem jak go nazwac prawidłowo Rower ewentualnie mogę złożyc jeżeli ktoś potrafi mi powiedzieć jakie części mam kupić + jaka wysokość ramy dla mojego wzrostu ? 186cm wzrostu, 54kg waga.
Mod Team durnykot Napisano 11 Marca 2014 Mod Team Napisano 11 Marca 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.