Artwro Napisano 11 Marca 2014 Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Witam,jak w tytule: tarcze Shimano,180 slx smrt 67 i 160 xt smrt 79.Tarcze w stanie idealnym(slx zakupiony w czwartek tamtego tygodnia,załączam pargona) Xt starszy ale mozna powiedzieć:dobrze dotarty.Proste,slx nowy,xt używany ale nie wiele.Jak widać na załączonych obrazkach.Do tego nakrętki alu obydwie XT.Cena to stówka plus wysyłka(chyba że Wrocław,wtedy taniej).https://picasaweb.google.com/101311391734369339571/Tarcze?authuser=0&feat=directlink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
realkrzysiek Napisano 12 Marca 2014 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Samego XTeka za ile być chciał, oczywiście, o ile możesz sprzedać osobno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 12 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 40 zł plus list czyli razem około 47 zł.(co prawda wolę pozbyć się kompletu,dlatego cena trochę zaporowa). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matekis Napisano 12 Marca 2014 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Jakie mocowanie? Bo nie mogę otworzyć linku. IS czy CL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 12 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 A mi działa,mocowanie CL.Napisane poniżej tytułu tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matekis Napisano 12 Marca 2014 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Ohh nie zauważyłem Niestety muszę zrezygnować. Szukam na IS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 15 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.