nedved Napisano 10 Marca 2014 Napisano 10 Marca 2014 Nazwa: Kands Maestro (2013) Data dodania: 10 marzec 2014 - 12:06 Wprowadzone małe zmiany. Zobacz rower
Mattie Napisano 13 Marca 2014 Napisano 13 Marca 2014 Bardzo fajnie to wygląda, jako że właśnie nabyłem takie cudeńko tylko w innym kolorze będę też wprowadzał pewne modyfikacje. Na pewno będę montował rogi, te które masz, mógłbyś podrzucić jakiś link? Ile w sumie kosztowały Cię modyfikacje?
nedved Napisano 19 Marca 2014 Autor Napisano 19 Marca 2014 Rogi firmy xxx zakupione w lokalnym sklepie za ok. 20zł. Ważne było dla mnie aby były krótkie i aluminiowe. Co do modyfikacji to nazwał bym to raczej dokupieniem akcesoriów. Rogi, gripy, bidon, koszyk i pompka to koszt ok 150zł. Torba podsiodłowa musiała być duża aby pomieścić dętkę, jakieś klucze, imbusy i śrubokręt. Torba firmy Kross widoczna na zdjęciach spełnia swoje zadanie. Posiadam jeszcze błotniki firmy Zefal ale jeszcze ich nie montowałem i na razie nie będę. Resztę, czyli oświetlenie i licznik masz w mojej galerii sprzętu dodatkowego.
Pytanie
nedved
Nazwa: Kands Maestro (2013)
Data dodania: 10 marzec 2014 - 12:06
Wprowadzone małe zmiany.
Zobacz rower
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.