Skocz do zawartości

Lubrza/Świebodzin/okolice - szukam towarzystwa do jazdy

nedved

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Jestem z Lubrzy ok. Świebodzina. Szukam towarzystwa do wspólnej jazdy. Do tej pory przeważały u mnie krótkie samotne przejażdżki w tygodniu i weekend. W tym roku mam zamiar wybrać się na dłuższe wyprawy (też bez przesady), a jak wiemy w grupie raźniej. 

Napisano

Witaj jestem zainteresowany. Malo czasu ale idzie cos zorganizowac jezdze ze sprzetem wiec poki co trasy 20-40 km jak cos 8352151 gg pozdrawiam

Napisano

gg już nie mam, ale to pewnie nie jest problem. Co znaczy że jeździsz ze sprzętem? U mnie też ciężko z czasem, ale na rower chwile zawsze znajde.

Napisano

Jestem hobbysta radioamatorem. Naleze do klubu kpp.cb rafio i z radiem sie nie rozstaje. Czesto wjezdzam w takie miejsca gdzue autem tego nie zrobie. Czesto mozna bylo mnie spotkac z 2 m antena na bagazniku i z radiem na kierownicy. Jutro musze ponownie zainstalowac sprzet po zimie i befe gotowy do wycieczek. Takze jak nie przeszkadza ci to ze nie beda to szybkie trasy to jestem chetny bo samemu jakos nie chce mi sie jezdzic.

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Napisano

Cześć, jestem ze Świebodzina i w najbliższa sobotę lub niedzielę planuje wykorzystac pogodę na przejażdżkę.Dystans 40-60km. Jeżeli ktos ma chęć i pomysł na trase zapraszam.

• 2 tygodnie później...
Napisano

było, było. Rozebrałem ja i jeżeli dobrze pamiętam to lewe łożysko jest całkowicie rozpier...sypane. Złożyłem z powrotem i jeszcze nie odpadła, ale zaczyna skrzypiec przy pewnych ruchach ;]. Wczoraj byłem u chłopaków na pon-wt mają ściągnąć łożyska.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...