paulinakos1 Napisano 9 Marca 2014 Napisano 9 Marca 2014 Witam serdecznie wszystkich zagorzałych rowerzystów Zaczne od początku, mam na imię Paulina, jestem nowa na forum i liczę na waszą wyrozumiałość Moja przygoda z rowerem zaczęła sie jakieś 4 lata temu. Wtedy to dorwałam stary rower siostry, "podrasowałam go trochę" wymieniając linki pancerze i klocki hamulcowe na poczatek Ale przyszedł czas na zmiany i coś bardziej spersonalizowanego. Zakupiłam rame mbika renegade 0.5 team i staram sie komponować poszczególne podzespoły w miarę możliwości finansowych. I tutaj rodzi się moje pytanie. Ponieważ jestem kobietą skromnie mówiąc "drobną" bo ważę 48 kg i mam 160 cm wzrostu, to poszukuję amortyzatora pod moje wymiary Zastanawiałam się nad SR Suntour Epicon lub Raidon. Dlaczego wymieniam te amortyzatory? A bo kiedyś jakiś "znawca" powiedział, że pod moją wagę najlepszy byłby amortyzator powietrzny z możliwością regulacji ciśnienia. Nie do końca znam się na amortyzatorach więc prosiłąbym Was o pomoc. Jaki amortyzator wybrać, w przystępnym przedziale cenowym, do 700-800zł? Może jakaś inna marka w tej cenie? Mocowanie wyłącznie pod tarczówki. Pozdrawiam wiosennie, Paulina
Mod Team Maniak Napisano 9 Marca 2014 Mod Team Napisano 9 Marca 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.