micrusek95 Napisano 9 Marca 2014 Napisano 9 Marca 2014 Witam, Mam zamiar kupic nowe oświetlenie rowerowe moje propozycje co do tyłu to lampka Mactronic Cosmo BPM5SL (czy jest to dobra lampka?). Jeżeli chodzi o przód nie mam zielonego pojęcia co kupic. Przeznaczeniem tej lampki ma być ciemny las bo to właśnie w lesie po zmroku głównie zamierzam jeździć , czyli kąt świecenia musi być znaczny , a także odległość strumienia światła . Dobrze by było gdyby cena mieściła sie w przedziale od 200 do Max 250zł . Bardzo proszę Was o pomoc jest to dla mnie naprawdę ważna rzecz . Z góry dziękuję
provid Napisano 9 Marca 2014 Napisano 9 Marca 2014 W tym przedziale cenowym jak dla mnie nie ma lepszych latarek niż te od Grega. Mam, polecam i chwale ale nikogo nie zmuszam. SolarForce Więcej o tych latarkach możesz poczytać na swiatełka.pl Na tył moim zdaniem wystarczy tzw. Walle poszukaj na allegro Mactronic bpm-2sl
micrusek95 Napisano 9 Marca 2014 Autor Napisano 9 Marca 2014 Okej Dziękuję za odpowiedź , skoro mówisz ze walle wystarczy to zawsze troche grosza do kieszeni , Ps. Solarforce naprawdę ładnie sie presentuje skoro mówisz ze spokojnie wystarcza to wierze ci na słowo , ale jeszcze mam jeden dylemat lepiej wybrac kolor diody neutralna biel czy zimny led ? Czy różnica jest tylko w kolorze świecenia czy jeszcze w czymś?
robertrobert1 Napisano 9 Marca 2014 Napisano 9 Marca 2014 Ja od wielu lat szukałem dobrej latarki na rower poczynając latarek z żarówkami halogenowymi z minionego wieku. Za każdym razem było jakieś ale ...głównie ze wzgledu na niedobór mocy oświetleniowej. Ale do czasu... Zakupiłem http://italian.alibaba.com/product-gs/trustfire-newest-tr-d008-3-cree-t6-led-2000lm-bicycle-light-687886951.html i ...zdębiałem . Wreszcie znalazłem latarkę, która w pełni zadowala moje wysokie wymagania. Jej strumień jest na tyle silny, że swobodnie jeżdżę w kompletnej ciemności po bezdrożach na najniższej mocy. Szczerze polecam.
MokryxD Napisano 9 Marca 2014 Napisano 9 Marca 2014 Proponowałbym Neutralną biel. Lepiej oddaje teren i mniej męczy wzrok.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.