Gość wojtek2233 Napisano 9 Marca 2014 Napisano 9 Marca 2014 Witam , jestem nowym użytkownikiem na forum , nie wiem gdzie się przywitać więc robię to tutaj ;-) Chciałem przywitać się na czacie ale nie mogę nic napisać niestety . Pierwsze moje pytanko , w przeciągu miesiąca chcę kupić cobie jakiś rowerek MTB dla siebie ale teraz priorytetem jest rower dla chrześniaka na komunie , dziś byłem z "małym" na giełdzie i upodobał sobie rower Romet Rambler Dirt model 2013 koła 26" i rama aluminiowa 14" pytanko czy warto kupić ten rower ?? pan cenił sobie za niego 899zł chrześniak jest dość niski około 120 cm wzrostu i rower mu się bardzo podoba i jest odpowiedniego rozmiaru szukam czegoś w takim przedziale 700-800zł może ktoś ma namiary gdzie można wyrwać takie cacko dość tanio może być też z przesyłką ? pozdrawiam Wojtek
Schwefel Napisano 9 Marca 2014 Napisano 9 Marca 2014 Jak sama nazwa wskazuje to jest forum dla NIEzarejestrowanych.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.