Skocz do zawartości

[29 z Decathlonu] RAFAL 700 ktokolwiek widział, ktokolwiek wie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

I stwierdzilem ze na oko nie widac roznic.

Nie jest to jednoznaczne z tym ze katy sa takie same - nic takiego nie napisalem, nic takiego nie sugerowalem. Czlowieku, jaki Ty jestes irytujący :) Jesli juz ktos cos "wywnioskowywał" - byles to Ty.

Zdrówka życzę.

Edytowane przez Gość
Napisano

Pewnie nie ale jeżeli ktoś ma jakieś konkretne pytanie to mam ostatnią szansę by to sprawdzić.

Test pewnie pojawi się w tygodniu. (mam taką nadzieję)

Napisano

Tekst już jest bez podsumowania. Jeszcze zostało mi obrobic zdjęcia i tekst i się pojawi.

Myślę że niedziela.

Napisano

Ups... Rzeczywiście cos pogmatwałem :) żyłem w przekonaniu ze ten wątek jest o fullu z decatlonu

Sorka!

Napisano

Interesuje mnie jak siedzi się nad korbą, czy rower wymusza siłowe powolne pedałownie (zwłaszcza pod górę), czy preferuje wyższą kadencję i pozwala łatwo przejś do sprintu na stojąco, sądząć po stwierdzeniu "turystyczny" raczej to pierwsze ...

Napisano

Nie wiem nie mialem jak sprawdzić żeby podać jakieś rzetelne informacje. Choć szczerze mówiąc myślę że 71 to trochę przesadzona wartość.

Napisano (edytowane)

No właśnie, jakoś kolega @Btwin nie raczy (mimo obietnic) podać faktycznych parametrów ramy ... ale wiemy przynajmniej, że kąt podsiodłowy jest dosyć płaski ...

Edytowane przez Obes
  • 3 tygodnie później...
Napisano

Jak kogoś to obchodzi, to wczoraj ten model (wraz z jakimś fullem, ale takim za 3k, więc na pewno nie topowym) był w gliwickim Decathlonie do obejrzenia. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...