Rulez Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 I "na oko" wywnioskowałeś, że kąty są takie same ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 16 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 LOL! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 (edytowane) I stwierdzilem ze na oko nie widac roznic. Nie jest to jednoznaczne z tym ze katy sa takie same - nic takiego nie napisalem, nic takiego nie sugerowalem. Czlowieku, jaki Ty jestes irytujący Jesli juz ktos cos "wywnioskowywał" - byles to Ty. Zdrówka życzę. Edytowane 17 Czerwca 2014 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Mam właśnie ten rower do testów. Zamierzam napisać całościowy test na swoim nowo otwartym blogu. Jeżeli ktoś ma konkretne pytania to mam rower do jutra więc coś mogę jeszcze sprawdzić. Adres bloga: http://mtbrowerowy.blogspot.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikerLight Napisano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 I do jutra dasz radę napisać kompleksowy tekst tego bajka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Pewnie nie ale jeżeli ktoś ma jakieś konkretne pytanie to mam ostatnią szansę by to sprawdzić. Test pewnie pojawi się w tygodniu. (mam taką nadzieję) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baz Napisano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Jak możesz to zrób jakieś normalne zdjęcie z boku i wrzuć tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pluszaq Napisano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 No i co z tym testem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Tekst już jest bez podsumowania. Jeszcze zostało mi obrobic zdjęcia i tekst i się pojawi. Myślę że niedziela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obes Napisano 1 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Która niedziela ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 1 Lipca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Ta "ostatnia"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomasz Napisano 1 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Mozna poczytać na innych portalach http://www.bikeradar.com/mtb/gear/category/bikes/mountain-bikes/full-suspension/product/review-btwin-rockrider-700-s-14-48456/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obes Napisano 1 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Taaa, tyle, że ten tekst ma nic wspólnego z Rafalem 700 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomasz Napisano 1 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Ups... Rzeczywiście cos pogmatwałem żyłem w przekonaniu ze ten wątek jest o fullu z decatlonu Sorka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 2 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Sory za opóźnienie ale sesja nieoczkowanie się przedłużyła. "Ta ostatnia niedziela" nadeszła test się pojawił zapraszam. http://mtbrowerowy.blogspot.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obes Napisano 3 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Interesuje mnie jak siedzi się nad korbą, czy rower wymusza siłowe powolne pedałownie (zwłaszcza pod górę), czy preferuje wyższą kadencję i pozwala łatwo przejś do sprintu na stojąco, sądząć po stwierdzeniu "turystyczny" raczej to pierwsze ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 3 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 3 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Tak raczej trzeba nastawić się na siłowe pedalowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obes Napisano 3 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Czyli ten kąt podsiodłówki z tabelki - 71* jest raczej prawdziwy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 3 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Nie wiem nie mialem jak sprawdzić żeby podać jakieś rzetelne informacje. Choć szczerze mówiąc myślę że 71 to trochę przesadzona wartość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obes Napisano 3 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 (edytowane) No właśnie, jakoś kolega @Btwin nie raczy (mimo obietnic) podać faktycznych parametrów ramy ... ale wiemy przynajmniej, że kąt podsiodłowy jest dosyć płaski ... Edytowane 3 Lipca 2014 przez Obes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 19 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 nie wiem czy sie pomylili ale widziałem dzisiaj rafała 700 za 2699 w dekatlonie plaza kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ludz Napisano 22 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Jak kogoś to obchodzi, to wczoraj ten model (wraz z jakimś fullem, ale takim za 3k, więc na pewno nie topowym) był w gliwickim Decathlonie do obejrzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi