Bartek24 Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Cześć Poszukuję uniwersalnych rękawiczek na rower mtb, 'bez palców'. Pozycja podczas jazdy sprawia, że dość mocno naciskam dłońmi na chwyty co skutkuje brakiem komfortu i bólem. Zastanawiam się nad: http://www.decathlon.pl/rkawiczki-na-rower-airway-shimano-id_8220569.html Wyglądają ciekawie ale nie wiem czy będą spełniać swoje zadanie. Być może lepsze byłyby 'żelowe'? Kwota jaką chcę przeznaczyć na rękawiczki to 100zł (preferuję zakup w sklepie stacjonarnym, jestem z Bydgoszczy). Z góry dzięki za opinie i rozwiązania alternatywne Pozdrawiam, Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokowks Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 70 zł to sporo jak za takie rękawiczki. Przepłacisz tylko dlatego że mają napis Shimano . Sprawdź oferte rękawiczek od Polednika, ale w Bydgoszczy ich nie ma. tyko net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.