szewka Napisano 8 Marca 2014 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Postanowiłem założyć temat z życzeniami dla Pań, mam nadzieję, że nie zostanie on usunięty Także Panowie składać tu życzenia !! wiatru tylko w plecy satysfakcji z każdego przejechanego kilometra na swoim bajku nowych, ciekawych tras rowerowych więcej życzliwości ze strony kierowców blachosmrodów treningu i satysfakcji z jego efektów dla ścigantów, samych pudeł tyle watów pod nogą, żeby łańcuchy urywać Kwiatka na pudle TdF w lipcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 8 Marca 2014 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Przyłączam się do życzonek, no i sprzętu niezawodnego jak i kompanów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adammat Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Ja z delikatnym opóźnieniem, ale jak najbardziej szczerze życzę Wam po prostu fajnego kompana (nie tylko do jazdy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.