Goorgoo23 Napisano 7 Marca 2014 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 No, tak jak w temacie... Chcę zakupić w/w rzeczy nie wydając przy tym więcej jak 600zł Wykonalne? Okulary sobie już upatrzyłem i mocno kuszą mnie BBB BSG-32 (200zł) Bluza termoaktywna na chłodniejsze dni, ale z temperaturą dodatnią (pod spodem bielizna termoaktywna) - ... 4F? (70zł), Berens? (99zł) Spodnie chciałbym długie, typowo rowerowe z wkładką i szelkami. Znalazłem takie coś firmy STANTEKS (120zł), ale chciałbym poznać jakieś opinie na ich temat. Bielizna 4F (60zł) leginsy i bluzka Bezrękawnik Berens (34zł) Proszę o to aby wypowiedziały się osoby które miały styczność z tymi produktami, ewentualnie aby polecono mi sprawdzone ciuchy. Chodzi mi głównie o to, aby mieć w czym jeździć w sezonie wiosenno-jesiennym. Głównie szosa, dlatego wolałbym raczej te obcisłe materiały. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podatnik Napisano 8 Marca 2014 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Te spodnie to moim skromnym zdaniem nie jest dobry wybór za tą sumę pieniędzy można znaleźć coś trwalszego. Jak zwykle trzeba sobie odpowiedzieć na " jedno zaj...e ważne pytanie": Gdzie i jak będziesz jeździł ? i do tego dobrać ubiór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goorgoo23 Napisano 8 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Przede wszystkim jeździć będę po asfalcie rowerem szosowym, raczej nie będzie to tempo spacerowe tylko mocniejsze deptanie na tyle ile pozwoli mi kondycja. A te spodnie? http://www.decathlon.pl/legginsy-na-rower-mskie-id_8181427.html A może ta bluza z decathlonu? http://www.decathlon.pl/bluza-na-rower-mska-z-membran-id_8282703.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podatnik Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Ta bluza wydaje się ok. Co do spodni przyjrzyj się wkładce, bo to najważniejsza sprawa - niestety nie miałem ich nie lubię "obciślaków" Po za tym to są ubrania na zimę a tu wiosna za oknem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rojek Napisano 31 Marca 2014 Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Wykonalne, wykonalne..brałeś pod uwagę Brubeck? Mam i bluzę, i kurtkę, i spodnie - oddycha, nie uwiera-na długo. Sprawdzone przeze mnie i kumpli. Spróbuj, zobaczysz różnicę. I daj znać jak się podoba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goorgoo23 Napisano 31 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 @Rojek już wszystko kupiłem na kupkolo.cz. Firmy pomieszane - Force, Sensor, OutWet. Wyszlo mniej wiecej tyle, co sobie na to przeznaczyłem a mam świetną jakość i jestem zadowolony. A z brubecka mam czapeczke pod kask ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.