Skocz do zawartości

[Komplet] Okulary, Bluza, Spodnie, Bezrękawnik, bielizna termoaktywna - max 600zł

Rekomendowane odpowiedzi

No, tak jak w temacie... Chcę zakupić w/w rzeczy nie wydając przy tym więcej jak 600zł :) Wykonalne?

Okulary sobie już upatrzyłem i mocno kuszą mnie BBB BSG-32 (200zł)

Bluza termoaktywna na chłodniejsze dni, ale z temperaturą dodatnią (pod spodem bielizna termoaktywna) - ... 4F? (70zł), Berens? (99zł)

Spodnie chciałbym długie, typowo rowerowe z wkładką i szelkami. Znalazłem takie coś firmy STANTEKS (120zł), ale chciałbym poznać jakieś opinie na ich temat. 

Bielizna 4F (60zł) leginsy i bluzka

Bezrękawnik Berens (34zł)

Proszę o to aby wypowiedziały się osoby które miały styczność z tymi produktami, ewentualnie aby polecono mi sprawdzone ciuchy. Chodzi mi głównie o to, aby mieć w czym jeździć w sezonie wiosenno-jesiennym. Głównie szosa, dlatego wolałbym raczej te obcisłe materiały. Pozdrawiam :)

Te spodnie to moim skromnym zdaniem nie jest dobry wybór za tą sumę pieniędzy można znaleźć coś trwalszego.

Jak zwykle trzeba sobie odpowiedzieć na " jedno zaj...e ważne pytanie": Gdzie i jak będziesz jeździł ? i do tego dobrać ubiór.

Przede wszystkim jeździć będę po asfalcie rowerem szosowym, raczej nie będzie to tempo spacerowe tylko mocniejsze deptanie na tyle ile pozwoli mi kondycja. A te spodnie? http://www.decathlon.pl/legginsy-na-rower-mskie-id_8181427.html

A może ta bluza z decathlonu? http://www.decathlon.pl/bluza-na-rower-mska-z-membran-id_8282703.html

• 4 tygodnie później...

Wykonalne, wykonalne..brałeś pod uwagę Brubeck? Mam i bluzę, i kurtkę, i spodnie - oddycha, nie uwiera-na długo. Sprawdzone przeze mnie i kumpli. Spróbuj, zobaczysz różnicę.  I daj znać jak się podoba!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...