Dobro Napisano 6 Marca 2014 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 wgniecenie jest ledwo widzone jest to groźne czy też nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUTY123 Napisano 6 Marca 2014 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Jeśli ktoś kupi rower na pokaz to tak ale rower górski jest do jazdy po górach i tam różne rzeczy się zdarzają ja w swoim specu białym mam takie dziury w ramie pojedyncze małe od kamieni że na początku trochę mi to przeszkadzało ale dobrze mi się na nim jeździ i staram się go wykorzystywać i nie płaczę ja mi spadnie ze zjazdu. Niektórzy kupią niektórzy nie to już zależy od kupca czy na pokaz czy do jazdy. Co do ceny sam nie wiem zależy od rozmiaru no i innych uszkodzeń jeśli występują ale za 500zł chyba pójdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobro Napisano 6 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 (edytowane) Najgorsza jest pierwsza rysa potem to już idzie :-) Teraz zacząłem jeźidć po ścieżkach leśnych, i amortyzator mało co wyrabia. A z ramą nic się nie dzieję bo to wgniecenie jest już od 3 miesięcy, ale wolałem zapytać. Edytowane 6 Marca 2014 przez Dobro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUTY123 Napisano 6 Marca 2014 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Aha a co zamierzasz kupić jaką ramę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobro Napisano 6 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 (edytowane) nie no coś Ty :-) Takie się tylko pytam. WOlałbym już kupić nowy rower niż kupować samą ramę Edytowane 6 Marca 2014 przez Dobro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 7 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Takie wgniecenie to śmiechu warte. Jeździć i głowy sobie i innym nie zawracać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Sprężone powietrze w puszce + suszarka i spokojnie pozbędziesz się tego wgniecenia. Poćwicz najpierw na pustej puszce od piwa jak takie cos się robi i obejrzyj na Youtube kilka tutoriali. Ja w swoim samochodzie kilka razy usuwałem wgnioty zostawione przez drzwi innych samochodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobro Napisano 15 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 (edytowane) Tzn nie zależy mi tak by to jakoś estetycznie doprowadzić do idelanego stanu. Bo jak to jest niegroźne wgniecenie to mi to wystarcza :-) ALe dzięki za pomysł z tym spręzonym powietrzem ztego co oglądałem nie jest skomplikowane zbytnio. Edytowane 15 Marca 2014 przez Dobro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi