PanAdam Napisano 6 Marca 2014 Napisano 6 Marca 2014 Witam nie ma co owijac w bawałnę chciałbym odbudować rower jak najmniejszym kosztem a jak znajdą sie fundusze powoli wymieniać części na nowe więc przt grandzie była przerzutka tylnia shimano sis dosyc popularna mialem kiedys w innym rowerze i działała bez zarzutu a ta po przestoju bo rower stał dłuższy okres na powietrzy a działały na niego siły atmosferyczne śnieg woda itp nie cofa sie część która powinna sie cofać (składać) praktycznie przerzutka moze pozostać w formie jak na 2 zdjeciu a powinna być jak na 1 sprężyna jest ale chybna źle naciagnieta czy cos w tym rodzaju bo na poczatku przerzutka zapiekła się w pozycji ze zdj nr 2 zdjołem ja z ramy po psikałem wd 40 poruszałem zaczyna jako tako sie ruszać troszeczken nawet zaczeła sie cofac z pewnej pozycji ale tylko kawałek sama potem trzeba jej pomóc każda inna ruchoma część działa sprawnie proszę o pomoc w rozruszaniu tej przerzutki by chociaż na kilka tygodnia działała a potem ja wymienie dziekuje za uwagę
Root Admin Mieciu Napisano 6 Marca 2014 Root Admin Napisano 6 Marca 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.