Skocz do zawartości

[pedały] Które brać ?

evo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie wygłupiaj się ! - bierz te na maszynówkach 26 gr. węcej a o ile trwalsze !!!

(wywalisz te odblaski i waga spadnie)

Napisano

Maszyny dłużej pociągną jeżeli jeździsz po mocno zapylonym i zabłoconym terenie. Te dodatkowe gramy to raczej nie odczujesz więc maszyny.

Zgadza sie, bierz maszynowe.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Tylko maszyna - ja raz popełniłem błąd i nabyem kulki, które teraz muszę regulować, rozbierać, smarować... bleee! A tyhc parunastu gramów nie odczejesz zupełnie.

• 2 tygodnie później...
Napisano

ja rowniez zgodze sie z moimi przedmowcami. pedaly na maszynowkach sa duzo leprze od kulkowych.

w zeszlym sezonie zakupilem pedaly mtb na kulkach i po jednym sezonie mialy straszne luzy, szybko sie zacieraly i do tego nie milosiernie zgrzytal w nich piach :!!: a smarowanie pomaglao na bardzo krotko! teraz kupilem tez mtb na maszynach i sa poprostu genialne, cenowo byly zblizone do tych ktore znalazles na alegro. przejechalem na nich ok. 1000km wiec jeszcze nie duzo ale poki co nie musialem ani razu sie z nimi uzerac a chodza tak plynnie i cicho jak by ich wogle nie bylo :)

Napisano

sprawiłęm sobie vp-199 niby maszyna (255 g), ale nie wyglądają na jakoś specjalnie uszczelnione, bo już po 1 km odeszły takie gumowe uszczelki od wewnętrznej strony ....

jedznym zdaniem - pełna konsternacja.

Gdy je miałem w dłoni wyglądały bardzo solidnie, a tu takie cudo.

Wklepałem je tam gdzie miały być troszke na siłe i wytrzymały 100 km już bez zastrzeżeń, ale dziwna sprawa w ogóle ...

Napisano

maszyny polecam, ja zrobilem na moich juz ponad 2000km, cale urabane sa, obmyte woda z blota ze 3 razy(oczywiscie naped co tydzien jade ;P) i sie sprawuja znakomicie B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...