Skocz do zawartości

[Manetki] 3x8 komplet szukam

dymcio111

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

cześć

Poszukuję manetki 3x8 najlepiej nowe lub używane w bdb stanie 100% sprawne i dobrej cenie ;)

Najlepiej rapidfire.

Klamkomanetki odpadają bo takie muszę zdjąć przez chęć założenia nowych hamulców hydraulicznych.

Kupić będę coś chciał pod koniec miesiąca.

Wysłane z mojego GT-7100 SAMSUNG Galaxy Note 2. za pomocą Tapatalk 2

Napisano

Shimano Alivio SL-M410 3x8. Stan bdb. Przebieg nie więcej niż 700km. Możliwość wystawienia na znanym serwisie aukcyjnym. Atrakcyjna cena.

Xperia Acro S

Napisano

Nawet myślałem o czymś pokroju Alivio, bo korba Alivio, przednia przerzutka Altus, tylna Deore, kaseta nie pamiętam jakąś najdroższą wziąłem co była i łańcuch Connex 808 chyba. Więc XT niewiem czy ma sens, w dodatku pewnie z 2 stówki będziesz krzyczał :P a ja jeszcze uciułać muszę z 500 zł na Rebe :P

Prawdę mówiąc to myślałem o nowych w sklepie do 100 zł. A używki coś wiadomo taniej żeby ciąć koszty na Rebe . Jeszcze przemyśle wszystko zależy od stanu i ceny ;)

Wysłane z mojego GT-7100 SAMSUNG Galaxy Note 2. za pomocą Tapatalk 2

• Mod Team
Napisano

Temat został usunięty.

Prawdopodobna przyczyna usunięcia:

- Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione

- Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu

Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...