adhed Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 www.2much4you.de 2much4you - 24-godzinny maraton w Niemczech Tegoroczna edycja tego wyścigu odbędzie się na początku lipca w okolicach Zittau, a więc przy polskiej granicy. Wszystkie zasady są opisane na stronie internetowej, z tego co wiem, a niezbyt znam niemiecki, to startuje się w drużynach i wygra ta, która w ciągu 24h przejedzie najwięcej kilometrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Dość gruba runda, przy pięćdziesięciokrotnym pokonaniu trochę przewyższenia da się nastukać . Zjazdy też wcale niemałe z profilu, ciekawe jak będzie po 12h jazdy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafalbb Napisano 6 Marca 2014 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Szkoda że taka mała ta runda , do znudzenia takie kółka już po kilku.......ale jazda non stop góra - dół dość ciekawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 6 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Na YouTube jest sporo relacji z poprzednich lat. Ja sobie nie wyobrażam tyle czasu jechać jedną pętlę. Nie wiem jaki sposób na to ludzie mają, puszczają sobie jakąś muzykę czy co? :-) Kilka godzin jedzie się jeszcze w nocy, z latarkami, to już w ogóle wyzwanie. Tutaj jeden z filmików, oczywiście po niemiecku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 6 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Po 5h jesteś już tak zaznajomiony z trasą, że jedziesz ja na pamięć i wbrew pozorom masz lepsze czasy niż na starcie jak byłeś wypoczęty Po 10h powoli tracisz siły Po 15h jazda na pamięć już nie do końca się sprawdza, bo wyłączając większość zmysłów zaczynasz się gubić w tym wszystkim. Fajna przygoda Nie wiem czy bym się porwał drugi raz na 24h maraton, a już na pewno nie na takiej wymagającej trasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.