lucass3 Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Witam. Przymierzam się do przeserwisowania swoje amortyzatora olejami Motorex 5W oraz 15W. Ilości w sprzedaży są zbyt duże jak na moje potrzeby stąd pomysł na kupno w 2 albo więcej osób. 1L kosztuje ok. 42 zł. Jeśli byłyby jakieś osoby z Gliwic zainteresowane to poprostu bym im odlał potrzebna ilość w normalnej cenie ~4,50 zł/100ml. Nic na tym nie zarabiam, po prostu 1L to za 10 lat nie wykorzystam, a nie chce wydawać 90zł na oleje które będą mi stały. Pozdrawiam i czekam na ew. chętnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 6 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Kurcze, nikt nie potrzebuje? Sezon się zaczyna, smarować amorki, a nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vszywiec Napisano 6 Marca 2014 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Ja potrzebowałem, ale już kupiłem mogę ci odlać. Ale mieszkam daleko od Ciebie:-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 16 Marca 2014 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Będę miał 200 ml do oddania, jeśli nadal zainteresowany to wal PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 16 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Kurcze za późno :/ 2 dni temu zamówienie już zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STF Napisano 16 Marca 2014 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Jak coś mogę wziąć połowę jednego i drugiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 16 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Zamówiłem tylko 15W Jeśli byłbyś chętny na 0,5l to zapraszam. Akurat tyle chciałem sprzedać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.