Skocz do zawartości

[maraton] Góry Świętokrzyskie MTB CUP .....

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam mama kilka pytań odnośnie tych zawodów jeśli ktoś startował. Wiec tak z tego co tam wyczytałem to żeby w ogóle tam wystartować należy mieć licęcie kolarską i należeć do klubu czy coś takiego. Wiedz ja taki oto sobie chłopak 17lat bez klubu bez niczego mogę sobie tam pójść zapłacić i jechać ?

Napisano

właśnie to jest dla amatorów KOPIA :::

Dla amatorów Szczegóły Opublikowano: sobota, 12, styczeń 2013 13:04 Odsłony: 1087

04 maja 2013 r. / sobota / - PIŃCZÓW

Wyścig XCO dla grupy masters i amatorów

11:45            start kategorii masters I, II grupy
11: 47           start kategorii masters III, IV grupy
11: 49           start open amator ( od lat 12)

05 maja 2013 r. – / niedziela / – SANDOMIERZ

Maraton rowerowy dla dzieci, młodzieży, amatorów kolarstwa,

10:30               start do wyścigu MASTER – 80 km          
11:00               start do wyścigu FAN – 50 km
11:15               start do wyścigu FAMILY – 16 km
11:30 – 13:00   starty dla dzieci na arenie zawodów
13:15               dekoracja kategorii FAMILY
13:30               dekoracja kategorii FAN
15:00               dekoracja kategorii MASTER

Interesują mnie zawody w Pińczowie nie w Sandomierzu wiec pytam w prost bo na regulaminie pisze niby  o licencji  jednak dla amatorów nie wiem. Ja chcę startowac w amatorach rzecz normalna i zapewne w tym OPEN AMATOR (OD 12LAT).  Wiec tak jeszcze raz spytam czy muszę mieć ta licencję jeśli jadę jako amator i ile kosztuje start ? I małe pytanko patrzyłem trasę na Pińczów a tam jest 3,2km wiec domyślam się że robi się tam okrążenia. Ile trzeba zrobić okrążeń czy jak ?

Napisano

A kolega widzi, że to na 2013 było?

W Pińczowie nie wiem jak było, ale amator to amator i nie musi mieć licencji. Ale gdzie co i jak to niestety nie pomogę...

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...