Kforum1 Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 (edytowane) Witam Kupiłem rower crosowy ,który posiada amortyzator przedni RST Vogue Air Elite (60 mm) i trochę mnie to przerosło. Nie bardzo wiem jak go ustawić bo nie było do roweru instrukcji na ten temat,może gdzieś jest jakaś instrukcja po polsku? Może ktoś doradzi co i jak na moją "spokojną" jazdę. Jeżdzę tylko po drogach utwardzonych,ścieżkach,żadnego hardcoru w górach. Edytowane 5 Marca 2014 przez Maniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 6 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Do wersji air potrzebna ci pompka specjalna, do widelców. o taka : A regulacje tłumienia ustawiasz sie indywidualnie, tak żeby się cie dobrze jechało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lenon77 Napisano 12 Marca 2014 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Odejdę trochę od tematu, ale zastanawiam sie właśnie nad zakupem tego amortyzatora z tym, że nigdzie nie mogę znaleźć informacji o jego wysokości. W związku z tym czy mógłbym prosić byś zmierzył jego długość od korony do osi piast? W sposób podany na rysunku. http://www.bikecad.ca/faqFiles/fork_length_and_axle_to_crown_fork_length.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kforum1 Napisano 19 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 49 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lenon77 Napisano 23 Marca 2014 Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 No to do mojej ramy będzie nieco za duży Ale dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi