dajmen41 Napisano 4 Marca 2014 Napisano 4 Marca 2014 Witam kupilem dzis rowerek Batavus Allegro z piastą planetarna SG-7R45, po oględzinach widac dosc spory luz na osi, domysliłem sie ze to wina łożysk lecz nie w tym jedyny problem ,podczas jazdy biegi wchodzą ładnie i fajnie przeskakuja lecz gdy nacisne mocno na pedał by przyspieszyc co 1 obrót koła jest zgrzyt/przeskok taki ze można stracic rownowage>Prosze o pomoc rower nabyłem jak mi sie wydaje okazyjnie wiec dołozenie troche kaski wchodzi w gre:) czy musze wymienic całą piaste? jesli tak to moze byc inny symbol np.SG-7C30 czy może wystarczy wymiana trybek/łożysk i bedzie git.
Mod Team durnykot Napisano 4 Marca 2014 Mod Team Napisano 4 Marca 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.