qbas187 Napisano 4 Marca 2014 Napisano 4 Marca 2014 Witam, wspólnie ze znajomymi jeździmy na jednodniowe wycieczki z Poznania. Jeździmy w trasy krótkie,ale również w góry, nad morze, gdzie się da! Poza tym jeździmy na wyprawy rowerowe, a nóż ktoś będzie miał ochotę dołączyć. Zapraszamy na stronkę na fejsie, już niedługo zaczniemy jeździć, tylko niech się ociepli https://www.facebook.com/TCTPoznan
Smalldg Napisano 5 Marca 2014 Napisano 5 Marca 2014 Cześć, jednodniowe krótkie tzn ilu kilometrowe? Ja w weekendy będę chętny tylko ile km i jakie tempo chciałbym wiedzieć. Napisane prawym kciukiem na smartfonie.
qbas187 Napisano 5 Marca 2014 Autor Napisano 5 Marca 2014 Zajrzyj na wydarzenie na fejsie, sobota setka, niedziela ze 150 kmJeśli chodzi o tempo dopiero będziemy się rozgrzewać po zimie, także 25 około, 30 nie będziemy przekraczać, głównie jada mtb
bobik314 Napisano 5 Marca 2014 Napisano 5 Marca 2014 Po zdjęciach widzę że raczej szosowo? Jeżeli na rozruszenie proponujecie 100km to niestety podziękuję, zbyt wysoki poziom
Smalldg Napisano 6 Marca 2014 Napisano 6 Marca 2014 Ja też na mtb. Na ten weekend niestety podziekuje bo w sobotę nie mam czasu a w niedzielę 150 hmmm . Póki co zrobiłem w tym roku 50 km więc setkę planuję na za 2 tygodnie najszybciej. Na fb dołączę. Napisane prawym kciukiem na smartfonie.
qbas187 Napisano 6 Marca 2014 Autor Napisano 6 Marca 2014 Znaczy teraz jada akurat same mtb a jesli chodzi o tempo nie bedziemy szalec, w sobote mamy 100km jesli kiedykolwiek tyle zrobiles dasz rade, Ostatnio kumpla wyciagnalem ktory mial przerwe 3mies od roweru a w tym czasie tylko chlal,ale 115 zrobilismy
Smalldg Napisano 6 Marca 2014 Napisano 6 Marca 2014 Zrobić zrobiłem. W sezonie raczej setka nie jest dla mnie problemem. Tak czy siak następny wypad zabiore się z Wami bo ta sobota i tak jest zajęta:/. Napisane prawym kciukiem na smartfonie.
kyca Napisano 7 Marca 2014 Napisano 7 Marca 2014 muszę najpierw potrenować ale do Kołobrzegu raczej się wybiorę jak będziecie jechać i w góry też.
HalikPoz Napisano 10 Marca 2014 Napisano 10 Marca 2014 Witam, zeszły weekend przepadł, bo nie zauważyłem tego tematu:-( jak będziesz planował coś na następny to chętnie się dołączę z moim MTB.
michalbike Napisano 12 Marca 2014 Napisano 12 Marca 2014 Cześć Kuba! Czy wszystkie wyjazdy będą nagłaśniane tylko przez Facebook'a? Chętnie bym z Wami pojeździł, wiem już ile można z Wami przejechać, a nie łatwo o takie towarzystwo Prosiłbym jednak o bardziej szczegółowe informacje np. tutaj lub na maila (masz mój adres). Mam nadzieję, że pamiętasz, który to ja (w Szklarskiej na Odrodzenie jechałem)
qbas187 Napisano 13 Marca 2014 Autor Napisano 13 Marca 2014 Siema, ostatnio jezdzac na malcie zastanawialem sie jak do Ciebie dotrzec Wyslij mi numer tel mailem i bede na biezaco informowal Kolejna wycieczka raczej 22 i 23
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.