topol Napisano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Zakupiłem owe siodło,zaciekawiony jestem czy dobrze wydałem swe pieniadze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kas Napisano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Ty nam to powiedź. W imieniu całego forum proszę o foty i dokładny test. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 9 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 na razie napisze ze,jest wygodne,cieszy oko,cena to 73 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witt2 Napisano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 a jak wygląda? http://www.velo.com.pl/author/authorczesci_03.htm to kupiłeś? ja mam już trzeci rok takie http://www.velo.com.pl/author/authorczesci_04.htm i jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 10 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Wyglada dokładnie tak jak link nr 1.Wystarczy w googlach wpisac "author iridium"i juz masz fotke! to takie trudne? nie znam innych siadełem o tej samej nazwie,wiec trafnosc wyszukania w googlach bedzie na pewno 100%. a fotek staram sie nie wklejac bo najnormalniej zamulaja forum. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mc Marek Napisano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 Witam. Mam te siodelko 2 miesiące. Twarde i nie jest za wygodne, słabe sa te pręty pod nim. Wystarczyła jedna wywrotka i siodełko do prostowania, masakra nigdy żadne siedełko mi sie tak nie wygianło jak te. Wygląda fajnie ale jak będe miał tylko okazje to je wymienie. Tyle odemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prawie jak premier Napisano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 PAre godzin na nim jezdzilem (nie na moim rowerze) i nie przypadło mi do gustu, SKN kosztuje podobnie a jest dużo wygodniejszy chocizaz wyglada jak decha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 25 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Troche juz pobrykałem i moge co nieco napisac o tym produkcie. Siodło naprawde wspaniale mi podpasowało,jest bardzo wygodne,nie za twarde,nie za miekkie.Dystans 50km czy to miasto czy teren nie robi wiekszego znaczenia,a to wazne bo waze 90 kg i wbrew wiekszosci opinim siodło powinienem miec wrecz miekkie zelowe.bzdura.Produkt authora moge polecic,wykonany jest bardzo starannie,miła w dotyku skóra,która swietnie zachowuje sie w kontakcie z galotami kolarza :lol: ,nie sciaga jak niektóre produkty gaci z tyłka. :lol: Na poczatku zawsze sceptycznie patrzyłem na akcesoria authora,dzis moge napisac ze iridium to dobry produkt tej czeskiej fabryki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WSAD17 Napisano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Wg. Mnie te siodelko nie jest zbyt dobre jeżdziłem na nim ok. 2 tygodnie i musze napisać ze 4 litery mnie bolały nigdy nie przepadałem za Authorem i chyba nie będę przepadał, ale miałem kiedyś siodełko z Authora takie srebrne nie wiem jaki to model ale było naprawde dobre twarde super, a te jakoś mi nie pasuje. To by było na tyle odemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kas Napisano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Im więcej czytam sprzecznych opini (!) o tych samych produktach dochodzę do wniosku, że akurat to trzeba przetestować samemu. I to jest problem. Jak przed zakupem przetestować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek764 Napisano 21 Września 2007 Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Nie da sie. Po znajomosci ewentualnie Poprostu potem sprzet jest uzywany i nie maja co z tym zrobic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi